HAUT

Modele raspunsuri reclamatii

Petițiile către ITM se adresează în scris si trebuie sa cuprindă în mod obligatoriu numele și prenumele petiționarului, precum și adresa unde acesta dorește să primească răspunsul. Dans contextul mai sus prezentat, sesizarea clientului cu privire la pretul Eronat al trafaletului ni s-a parut extrem de serioasa. De aceea, AM procedat la verificarea imediata un preturilor, prin scanarea codurilor de produs. Va asiguram ca toate preturile trafaletilor sunt corect afisate. DIN pacate, ne lipsesc informatiile necesare pentru a face verificari detaliate, Dar il invitam PE aceasta cale, Cu toata deschiderea, PE autorul sesizarii sa ne ofere mai multe date, Astel incat sa putem continua verificarile. Carmen gherca – SEF birou Informatic-relatii publice RATP Iasi Referitor la sesizarea dumneavoastra, inregistrata cu Nr. 612/25.11.2011, va comunicam ca s-a dispus efectuarea unei anchete. In urma acesteia, va comunicam urmatoarele: a) controlează Aplicarea reglementărilor LEGALE, GENERALE şi speciale, Cu privire la încheierea, executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea contractelor individuale de Muncă; b) controlează stabilirea şi acordarea Drepturilor cuvenite salariaţilor ce decurg DIN lege, DIN contractul colectiv de Muncă aplicabil şi DIN contractele individuale de Muncă; Reclamațiile adresate ITM București se trimit la adresa Str. Radu Vodă Nr. 26-26A, Sector 4, București. g) asigură înregistrarea contractelor collective de Muncă la nivel de unităţi şi verifică prevederile acestora, potrivit procedurii aprobate de inspectorul General de stat, şi conciliază conflictele de Muncă declanşate la Decker unităţilor; In magazinul nostru exista, Intr-adevar, o Casa cu statut Special, destinata platilor Care se efectueaza cu anumite carduri (American Express, carduri Care permis rate-de ex.

carte avantaj) etc. Aceasta este o necesitate Care dériva DIN motive obiective, de ordin Comercial si bancar-este vorba de carduri cu un circuit spécial, care trebuie trecute prin POS-URI Care le accepta, dans baza conventiilor incheiate intre Banci. La toate celelalte case se pot utiliza mijloacele de Plata obisnuite: Cash, carte de débit, carte de crédit cu circulatie obisnuita. La fiecare dintre aceste case exista un AFIS Care-i informeaza PE clienti ca in situatia in care doresc sa plateasca Utilizand unul dintre cardurile mentionner (acestea sunt énumérer si prezentate) sunt rugati sa se indrepte spre Casa Nr. 7 (atasam Foto cu aceste anunturi). Cardul Praktiker nu este un mijloc de Plata, el este un carte de Fidelitate si casierele intreaba obligatoriu clientii daca poseda un asemenea carte, pentru ca El trebuie scanat, astfel INCAT clientul sa poata beneficia de avantajele la Care are dreptul. Dupa cum v-am declarat si in cadrul discutiei noastre telefonice, suntem o Firma pentru care respectul fata de client este Elementul central pe care ne construim politica. Este firesc sa avem si clienti nemultumiti; ne pare Rau si facem zilnic eforturi sa ne imbunatatim activitatea. Dar satisfactia, ca si nemultumirea, sunt si ELE aspecte ce Reflecta diversitatea Umana. Sub controlul nostru se afla doar efortul de a fi mai Buni, iar PE aceasta Noi il inrteprindem zilnic « , au precizat CEI de la Praktiker. c) controlează Aplicarea măsurilor de respectare a egalităţii de şanse şi de déjeuné între femei şi bărbaţi; f) primeşte şi transmite în sistem Informatic, prin inspectoratele teritoriale de Muncă, datele depuse de angajatori şi beneficiari referitoare la salariaţi şi la zilieri; AM verificat, Desigur, si problema pretului pernelor achizitionate de clienta mentionata in materialul publicat. Avem la dispozitie o copie a bonului fiscal, Care Atesta dans mod clar ca scanarea a fost facuta corect, ca preturile sunt cele corecte-Doamna in cauza a cumparat 3 Perne, Cu preturi diferite (29, 25 lei, 18 lei si respectiv 33, 86 lei).

Les commentaires sont fermés.

Vente flexible plomberie sur mesure - Câble chauffant anti gel pour tuyauterie - Câble chauffant gouttière - Câble chauffant industriel - Flexible douche esthétique - Flexible chauffage - - fil électrique couleur